Άννα Τριανταϕυλλίδου, Ρουμπίνη Γρώπα & Χαρά Κούκη, επιμ., Ελληνική κρίση και ευρωπαϊκή νεωτερικότητα, εκδόσεις κριτική, αθήνα 2013, 352 σελ. - Κουμασίδης Δάνης (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2016)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]