Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, Η Ελλάδα της λήθης και της αλήθειας. Από τη μακρά εϕηβεία στη βίαια ενηλικίωση, εκδόσεις θεμέλιο, αθήνα 2012, 234 σελ. - Καβαλλιεράκης Στέϕανος (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2016)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]