Νίκος Κ. Αλιβιζάτος, Ποια δημοκρατία για την Ελλάδα μετά την κρίση; Για την αποκατάσταση των λέξεων και του νοή- ματός τους, εκδόσεις Πόλις, Αθήνα 2013, 163 σελ. - Τέλιος Λεωνίδας (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2016)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]