Δημήτριος κ. Ψυχογιός, Η πολιτική βία στην ελληνική κοινωνία, εκδ. Επίκεντρο, Αθήνα 2013, 834 σελ. - Τζιούμαρης Γιώργος (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2016)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]