Sandrine Baume, ΧΑΝΣ ΚΕΛ-ΣΕΝ: Συνηγορία υπέρ της δημοκρατίας, μτϕρ.: Β. Βουτσάκης, πόλις, Αθήνα 2016, 123 σελ. - Σέμπου, Ευαγγελία (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2017)
[ Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]