Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Game Over. Η αλήθεια για την κρίση, Παπαδόπουλος, Αθήνα 2016, 432 σελ. - Βλάχος, Παναγιώτης (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2017)
[ Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]