Γιώργος Αντωνίου, Σπύρος Κοσμίδης, Ηλίας Ντίνας, Λέον Σαλτιέλ, Αντι-σημιτισμός στην Ελλάδα σήμερα. Εκφάνσεις, Αίτια και Αντιμετώπιση του Φαινομένου, Heinrich Böll Stiftung, Θεσσαλονίκη 2017, 48 σελ. - Katsoulis, Ilias (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2018)
Βιβλιοκριτική