Pippa Norris & Ronald Inglehart, Sacred and Secular. Religion and Politics Worldwide [To ιερό και το εκκομισκευμένο. Θρησκεία και πολιτική στον κόσμο] - Μονογιούδης, Γιώργος (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2015)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]