Emilio Gentile, La democrazia di Dio. La religione Americana nell’era dell’impero e del terrore, [Η δημοκρατία τον Θεού. Η αμερικανική θρησκεία στην εποχή της αυτοκρατορίας και της τρομοκρατίας] - Τίκα, Βέρα (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2015)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]