Elie Barvani, Φονικές θρησκείες [τίτλος πρωτοτύπου: Les religions meurtrières] - Τσιλιγγίρη, Βασιλική (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2015)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]