Uta Gerhardt, Idealtypus. Zur methodischen Begruendung der modernen Soziologie - Χιωτάκης, Στέλιος (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2015)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]