Max Weber, Κοινωνιολογία της Οικονομίας. Εισαγωγή - μετάφραση - σχόλια Θανάσης Γκιούρας - Λ., Κ. (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2015)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]