Τσαρλς Ταίηλορ, Πολυπολιτισμικότη τα. Εξετάζοντας την πολιτική της αναγνώρισης, Σχόλια: Κ. Anthony Appiah, Steven C. Rockefeller, Michael Walzer, Suzan Wolf, Εισαγωγή και Επιμέλεια: Amy Gutmann, Μετάφραση: Φιλήμων Παιονίδης - Θεοδωρακάκου, Αφροδίτη (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2015)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]