John Kenneth Galbraith, Μια Σφαιρική Άποψη για την Οικονομία. Μια κριτική εξιστόρηση, μετάφραση Ανδρέας Σοκοδήμος, επιστημονική επιμέλεια Σταύρος Δρακόπουλος - Κ., Η. (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2015)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]