Georg Vobruda, Gemeinschaften ohne Moral: Theorie und Empirie moralfreier Gemeinschaftskonstruktionen (Κοινότητες χωρίς Ηθική: Θεωρία και εμπειρία ηθικά ελεύθερων κοινοτικών κατασκευών) - Γ., Β. (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2015)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]