Στέλιος Χιωτάκης, Για μια κοινωνιολογία των ελευθέριων επαγγελμάτων: Επιστημονική επαγγελματοποιηση των ιατρικών υπηρεσιών - Κ., Η. (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2015)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]