Richard A. Posner, Law, economics and democracy: Three lectures in Greece - Τσαούση, Ασπασία (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2015)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]