U. Brand, A. Brunnengräber, L. Schrader, C. Stock, P. Wahl, Global Governance. Alternative zur neoliberalen Globalisierung - Κατσούλης, Ηλίας (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2015)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]