Ντόναλντ Σασούν, Εκατό Χρόνια Σοσιαλισμού. Η Δυτικοευρωπαϊκή Αριστερά στον 20ό Αιώνα. Μτφρ. Ελένη Αστεριού - Γιαννάκη, Ντόρα (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2015)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]