Heiner Bielefeldt / Wilhelm Heitmeyer (Hrsg.), Politisierte Religionen (Πολιτικοποιημένες Θρησκείες) - Γ., Β. (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2015)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]