Τάκης Σ. παππάς, Λαϊκισμός και κρίση στην Ελλάδα (Βίβιαν Σπυροπούλου) - Σπυροπούλου, Βίβιαν (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2016)
[ Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]