Ούλριχ Μπεκ, Τι είναι παγκοσμιοποίηση;, μτϕρ. Γιώργος παυλόπουλος, προλεγόμενα Νίκος Κοτζιάς, Εκδ. Καστανιώτη, Αθήνα 1999, 311 σελ. - Δεμερτζής, Νίκος (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2016)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]