Τάσος Γιαννίτσης, Η Ελλάδα στην κρίση, εκδόσεις πόλις, Aθήνα 2013, 275 σελ. - Τζήμος, Νίκος (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2016)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]