Νικόλας Σεβαστάκης & Γιάννης Σταυρακάκης, Λαϊκισμός, αντιλαϊκισμός και κρίση, εκδόσεις Νεϕέλη, Αθήνα 2012, 111 σελ. - Σωτηρόπουλος, Δημήτρης (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2016)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]