Ανδρέας Πανταζόπουλος, Ο αριστερός εθνικολαϊκισμός 2008- 2013. Από την ‘εξέγερση’ του Δεκέμβρη, τους ‘Αγανακτισμένους’ και τις εκλογές του 2012 μέχρι το νέο κυπριακό ζήτημα, εκδόσεις Επίκεντρο, Θεσσαλονίκη 2013, 264 σελ. - Μαρκατάς, Γιώργος (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2016)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]