Zeev Sternhell, Ο Αντι-Διαφωτισμός. Από τον 18ο αιώνα ως τον Ψυχρό Πόλεμο - Γεωργιάδου, Βασιλική (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2016)
Zeev Sternhell, Ο Αντι-Διαφωτισμός. Από τον 18ο αιώνα ως τον Ψυχρό Ilohpo [Les anti-Lumières. Du XVIIIe siècle à la guerre froide], μτφρ.: Av. Καρακατσοό- λη, επιμ.: Α. Κιούπκιολης, εκδόσεις Πόλις, Αθήνα 2009,627 σελ.