Η μετάφραση της Αντιγόνης του Σοφοκλή από τον Friedrich Hölderlin και η διασκευή της Αντιγόνης από τον Bertolt Brecht: Μια φιλολογική ανίχνευση - Πούχνερ Βάλτερ (Σύγκριση/Comparaison/Comparison, 2017)
Δε διατίθεται περίληψη