Διαχείριση Ιστορικότητας και Εθνική Ταυτότητα για νεαρούς ενηλίκους: Η Μικρή Ηρωίδα της Γαλάτειας Καζαντζάκη, του P.-J. Stahl και της M. Vilinska - Ζερβού Αλεξάνδρα (Σύγκριση/Comparaison/Comparison, 2019)
.