Η νοσταλγία της μνήμης και η αρχαιολογία της γραφής Γραφές της μνήμης. Σύγκριση – Αναπα- ράσταση – Θεωρία, επιμέλεια: Ζ. Ι. Σιαφλέκης, Αθήνα, Ελληνική Εταιρεία Γενικής και Συγκριτικής Γραμματολογίας/ Εκδόσεις Gutenberg, 2011 - Πάτσιου Βίκυ (Σύγκριση/Comparaison/Comparison, 2013)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]