Στέση Αθήνη, Όψεις της νεοελληνικής αφηγηματικής πεζογραφίας, 1700-1830. Ο δι- άλογος με τις ελληνικές και ξένες παραδόσεις στη θεωρία και στην πράξη - Ταμπάκη Άννα (Σύγκριση/Comparaison/Comparison, 2012)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]