Η διακειμενικότητα στην αυτοβιογραφία και το μυθιστόρημα: Τατιάνα Γκρίτση-Μιλλιέξ και Marguerite Duras - Πολυκανδριώτη Ράνια (Σύγκριση/Comparaison/Comparison, 1992)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]