Το διήγημα στην ελληνική και στις ξένες λογοτεχνίες: Θεωρία - Γραφή - Πρόσληψη, επιμέλεια - εισαγωγή Ελένη Πολίτου-Μαρμαρινού, Σοφία Ντενίση - Αγγελάτος Δημήτρης; Πάτσιου Βίκυ; Ζήρας Αλέξης; Ντενίση Σοφία (Σύγκριση/Comparaison/Comparison, 2017)
Δε διατίθεται περίληψη