Η πρώτη νεοελληνική μετάφραση του Βοκκάκιου ο Θησεύς και οι γάμοι Αιμιλίας (1340-1370) μια υπόθεση για τη χρονολόγηση - Cappellaro, Elena (Σύγκριση/Comparaison/Comparison, 2017)
Δε διατίθεται περίληψη.