Ο Διονύσιος Σολωμός και οι ευρωπαίοι εικαστικοί καλλιτέχνες: Παράλληλες εικόνες της Ελληνικής επανάστασης - Μύστακας Ελευθέριος; Τσοτσόρου Αλίκη (Σύγκριση/Comparaison/Comparison, 2017)
Δε διατίθεται περίληψη.