Δημήτρης Αγγελάτος, Εισαγωγή: Σύγχρονες διαμεσικές και διακαλλιτεχνικές προσεγγίσεις στη Λογοτεχνία και την Τέχνη. Μια κριτική επισκόπηση - Αγγελάτος Δημήτρης (Σύγκριση/Comparaison/Comparison, 2023)
Με αφορμή δύο επιστημονικές ημερίδες επί ζητημάτων που αφορούν στις σύγχρονες διαμεσικές και διακαλλιτεχνικές σπουδές, στο κείμενο αυτό γίνεται μια κριτική επισκόπηση του ερευνητικού πεδίου που ορίζουν οι τελευταίες.