Εξερευνώντας λυρικούς τρόπους - Yatromanolakis, Dimitrios (Σύγκριση/Comparaison/Comparison, 2017)
Το άρθρο αυτό επισκοπεί την πρόσφατη διεθνή βιβλιογραφία για τη Σαπφώ και τα αρχαϊκά κοινωνικά και πολιτισμικά περικείμενα της ποίησης της, και επικεντρώνεται στις μεθοδολογικές προσεγγίσεις μιας συγκεκριμένης πρόσφατης μελέτης, προσφέροντας ενδεικτικές μεθοδολογικές προτάσεις για την εξέταση της πρώιμης κειμενικής παράδοσης της ποίησης της Σαπφούς.