Λόγος περί μεθόδου: Για την υπέρβαση της ιστοριογραφίας και την ανάδειξη του συγκριτισμού ως μεθόδου ανάλυσης του θεατρικού φαινομένου - Γραμματάς Θόδωρος (Σύγκριση/Comparaison/Comparison, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη.