Οι γραμματικές αντιλήψεις των Α. Χριστόπουλου - Γ. Βηλαρά και το λογοτεχνικό τους έργο: Πρώτη απόπειρα συγκριτικής εξέτασης - Ανδρειωμένος Γιώργος (Σύγκριση/Comparaison/Comparison, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη.