Ελληνική ποίηση και κινηματογράφος. Το παράδειγμα μιας σύγκρισης: Τάκης Σινόπουλος, Νεκρόδειπνος - Alain Resnais, Hiroshima mon amour - Γαραντούδης Ευριπίδης (Σύγκριση/Comparaison/Comparison, 2017)
Δε διατίθεται περίληψη