Η συμβολή του Γεράσιμου Ζώρα στη Συγκριτική Γραμματολογία: Γεράσιμος Ζώρας, Ιταλοί λογοτέχνες στο έργο του Παλαμά, Αθήνα, Δόμος, 2003 - Macri, Gabriella (Σύγκριση/Comparaison/Comparison, 2017)
Δε διατίθεται περίληψη.