H ανασύνταξη της Λογικής: Π. Νούτσος, Νεοελληνικός Διαφωτισμός. Τα όρια της διακινδύνευσης, Αθήνα, Ελληνικά Γράμματα, 2005, 539 σελ. - Πάτσιου Βίκυ (Σύγκριση/Comparaison/Comparison, 2017)
Δε διατίθεται περίληψη.