Νίκος Εγγονόπουλος και André Breton: μια υπερρεαλιστική αναβίωση της ωδής μέσα από την επίκληση των Simon Bolivar και Charles Fourier - Κισκίρα-Soderquist Μάρθα (Σύγκριση/Comparaison/Comparison, 2017)
[Δε διατίθεται περίληψη]