André Breton - Ανδρέας Εμπειρίκος: αποκρυφισμός και ψυχανάλυση: δύο πόλοι αντίθετοι στον κόσμο του υπερρεαλισμού - Μακρής Κωνσταντίνος Γ. (Σύγκριση/Comparaison/Comparison, 2017)
[Δε διατίθεται περίληψη]