Κάτω από τον Ίσκιο του Λόγου του Δημιουργού: Ο Δωδεκάλογος του Γύφτου, ο Δελφικός Λόγος, ο Ερωτικός Λόγος και ένας Διάλογος με τον Gérard de Nerval - Φιλοκύπρου Έλλη (Σύγκριση/Comparaison/Comparison, 2017)
[Δε διατίθεται περίληψη]