Αντιθέσεις στην κριτική των εθνικών προκαταλήψεων στον γερμανικό ιδεαλισμό μέσα από τα παραδείγματα των Kant και Herder - Οικονόμου-Αγοραστού Ιωάννα (Σύγκριση/Comparaison/Comparison, 2017)
[Δε διατίθεται περίληψη]