Κυριάκος Ντελόπουλος, Παιδικά και Νεανικά Βιβλία του 19ου αιώνα, Αθήνα: Εταιρεία Ελληνικού Λογοτεχνικού και Ιστορικού Αρχείου, 1995, σελ. 528. - Ντενίση, Σοφία (Σύγκριση/Comparaison/Comparison, 2017)
Δε διατίθεται περίληψη