Ο Κάλβος ως εκδότης, κριτικός και ποιητής: οι σημειώσεις στην «Ωδή εις Ιονίους» και η έκδοση των Χαρίτων του Φώσκολου - Πασχάλης, Μιχαήλ (Σύγκριση/Comparaison/Comparison, 2013)
Δε διατίθεται περίληψη στα ελληνικά