Προς μια Συγκριτική Ποιητική: η περίπτωση των "μικτών" λογοτεχνικών ειδών. Η Γυναίκα της Ζάκυθος (1826-1833) του Δ-Σολωμού-Les Chants de Maldoror (1867-1870) του Lautréamont - Αγγελάτος, Δημήτρης (Σύγκριση/Comparaison/Comparison, 1989)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]