H αναζήτηση ταυτότητας στο Η Αφύπνιση της Kate Chopin και το Η μεγάλη πράσινη της Ευγενίας Φακίνου - Αναστασοπούλου, Μαρία (Σύγκριση/Comparaison/Comparison, 1991)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]