Γλώσσα και ισότητα των φύλων στη σύγχρονη Γαλλία: πολιτικοϊδεολογικοί προβληματισμοί. Μαρία Μενεγάκη, Λουκία Ευθυμίου, Όταν οι γυναίκες της Γαλλίας αναζητούσαν το όνομα... ή γιατί η γλώσσα τις ήθελε αόρατες - Μποτουροπούλου, Ιφιγένεια (Σύγκριση/Comparaison/Comparison, 2017)
Δε διατίθεται περίληψη.